Cursus Innerlijk Kind ToS

Geplande data: Bij voldoende animo worden er data gepland.
Locatie: Op locatie bij u thuis of nader overeen te komen.

In deze 1 daagse cursus ga je leren en herinneren hoe je weer en meer contact kunt krijgen met je innerlijke kind.

Wat is het innerlijke kind voor mij?  Het innerlijk kind voor mij is dat deel van jezelf waar je mee verbonden moet zijn om in je kracht te kunnen staan. Maar vaak hebben we het contact ermee verloren. door bepaalde traumatische gebeurtenissen in onze opvoeding. Dit kunnen zowel fysieke, emotionele en of geestelijke (traumatische) ervaringen zijn. Die ervoor zorgen dat ons innerlijk kind gekwetst, niet gezien, niet gehoord en of niet erkend word. Het innerlijk kind heeft dus vele aspecten!

Inhoud:          

  •  Introductie Innerlijk kind.(I.K)
  • Contact maken met je I.K
  • Contact maken met het I.K van iemand anders.
  • Hoe kan/wil het I.K je helpen?
  • Wat heeft je I.K nodig?
  • Innerlijk Kind meditatie
  • Oorzaken van het verbreken van het contact met je I.K.


En hoe het te gebruiken, voor jezelf en voor de ander.
En op welke manieren kun je er mee werken?
Welke manier past het beste bij jou?

Let op dit is geen: ik kan een truckje en ik ga jou dat truckje leren cursus. Het is dus geen standaard iets, we werken met een mooie groep en veel persoonlijke begeleiding en aandacht.. Naast dat we er een hele mooie groepsenergie gaan neerzetten ben ik er echt op gericht dat iedere deelnemer zo veel mogelijk haalt uit deze cursus, De cursus zal je meer met jezelf verbinden en alles wat er tijdens deze dag omhoog komt en getriggerd word zal bijdragen aan een unieke dag vol healing en persoonlijke ontwikkeling.

De cursus begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 de prijs is 111.- euro pp.

Enige affiniteit met spiritualiteit en energiewerk is gewenst maar niet noodzakelijk, de energie die neergezet word zal ons allen dragen naar een nieuw niveau van bewustzijn. Een cursus volgens bij Touch of Source dat is niet alleen iets nieuws leren en tegelijkertijd toepassen maar het is ook een gehele healing dag waarbij alles wat er omhoog en gezien mag worden kan worden getransformeerd! 

Voor cursisten die graag een verdieping en herhaling willen is er een gereduceerd tarief beschikbaar: 2e keer 99.-pp 3e of vaker 88.- 

Max. deelnemers: 12

Koffie, water en thee is aanwezig, Let op: zelf meebrengen: Lunch, schrijfblok, pen en vulpen.

Indien gewenst kunnen er extra data gepland worden.

Na het voltooien van deze cursus zul je in staat zijn jezelf en de ander te ondersteunen en begeleiding te bieden met inzicht en begeleiding en gepaste ondersteuning te bieden bij problemen die te maken hebben met het Innerlijke Kind.

Heb je vragen en/of wil je jezelf aanmelden? 06-13281525 of info@touchofsource.nl

In La’kesh

Robert
www.touchofsource.nl

Ps. Wil je graag meedoen maar is het vol? Of wil je graag meedoen maar je kunt deze datum niet? Dan zet ik je op de reservelijst en gaan we snel een nieuwe data plannen! Of wil jij graag dat ik op locatie een cursus kom geven? Neem dan even contact op!