Touch of Source (Healing)

cropped-1510741_10151969901106911_1962090148_n-11111facebook.jpg

Wat is een Touch of Source Healing?

In het kort:

Ik voel en of krijg te weten welke oude energieën jou op dit moment belemmeren, voor klachten zorgen en/of jou tegenhouden. Hier kunnen wij samen dan gelijk aan werken. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en vrije wil. De intentie is, dat je bevrijd wordt van de oude energieën en daar de energie voor terug krijgt, die bedoeld is voor jou van de Schepper. Op de beste en gemakkelijkste manier. Mijn intentie is dus dat jij dichter bij je ware zelf komt door je te bevrijden van energie die niet meer bij je hoort.

Ik maak contact met Source en daarna met jou en dan volgt er een energetische overdracht door Source energie. Ik vraag Source jou te geven wat jij nodig hebt en van jou weg te nemen wat jou tegenhoudt. Let op je krijgt dus wat je echt nodig hebt voor het hoogste Goed (Ziel). en niet wat je met je hoofd (Ego) wilt. Resultaten zijn divers maar altijd weer erg bijzonder.  Dit is een zeer Krachtige vorm van healing. ik ben de facilitator die de energie als het ware aanzet en dat zal een tijdje doorwerken. Soms een paar dagen tot soms wel 2 weken lang voelen mensen het effect van de healing. Tijdens de healing neem ik waar wat de energie doet bij je en dit koppel ik direct aan je terug zodat je naast het onbewuste effect ook nog een bewust effect meekrijgt. Dit heeft mijn voorkeur omdat dit een versterkend effect heeft bij de sessie.

Ik kan ook voelen als er een probleem omhoog komt. Bijvoorbeeld iets wat losgelaten mag worden maar waar jij eerst nog iets voor mag verwerken (energetisch en emotioneel) Hier zal ik dan ook proberen te helpen, vaak heeft dit te maken met onbewuste overtuigingen.

Dit is dus iets wat elke keer zal gebeuren. Daarnaast kan ik Source ook vragen om je te helpen bij een specifiek probleem en daar zal je dan hulp bij krijgen. Het probleem kan van alles zijn, van angstgevoelens tot algemene ziektes. Enkele van de ervaringen hiermee zijn bijv.  met hooikoorts, hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, stress, maagklachten en zo verder.

Naast bovengenoemde kan ik je ook helpen met:

 • Healing door te voelen en de kracht van het Hart.
 •  Bij angst, klachten, problemen en patronen.
 •  Wat houd jou tegen? Waar loop jij in vast?
 •  Energychanneler: Van welke energie wil jij hulp krijgen?
 •  Korte kristalreading en healing. ( prijs kristal + 10 euro). (alleen in de praktijk)
 •  Beëindigen oude contracten, beloften, vervloekingen en geloften.
 • Verwijderen van energetische implantaten en (oude) programmeringen.
 • Reinigen en programmeren van sieraden/kristallen.(Alles is energie).
 • Kristal verkoop+afstemmen).Dit alles zoals het werkelijk voor jou is bedoeld, en zo meer je Ware Zelf te zijn en worden.

  Sleutelwoorden:

  Samenwerken, Onvoorwaardelijke Liefde en Vrije Wil. Van Lijden naar Leiden en van Slachtoffer naar Schepper.

  Prijs: € 25 per consult, duur 15 minuten

Mijn voorkeur is om dit via Skype of videogesprek op Facebook te doen vanwege de directe communicatie.Maar dit is ook mogelijk zonder enige vorm van communicatie daar dat energie niet belemmerd wordt door tijd en ruimte

Healing voor dieren:

Dit kan voor allerlei dieren zijn, van huisdieren tot apen en zebra’s

Ik zal eerst contact maken met het bewustzijn van het dier of het dier de healing wil ontvangen en zo ja dan kan daarna de healing gestart worden. Healing bij dieren kan vaak effectiever zijn omdat ze niet belemmerd worden door ”het denken” wat wij mensen zoveel doen.

Let op! Vaak spiegelen de dieren de mens, en helpen ze ons op deze manier, Zo kan het dat de oorzaak van de klacht niet bij het dier zelf zit maar komt van diegene die het dier spiegelt.

Prijs:   25 euro per kwartier,

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met me opnemen

Error! Missing PayPal API credentials. Please configure the PayPal API credentials by going to the settings menu of this plugin.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message