Touch of Source

cropped-1510741_10151969901106911_1962090148_n-11111facebook.jpg

Welkom bij Touch of Source.. Touch of Source is de naam van mijn onderneming waarin ik verschillende diensten en producten aanbied maar tegelijkertijd ook een specifieke vorm van healing, Hierover vertel ik meer onder het kopje diensten

Al mijn diensten kunnen op afstand gegeven worden omdat er voor energie geen tijd en of afstand bestaat. dit kan via Skype, videogesprek via Facebook, videogesprek via Whatsapp, telefonisch of via de naam.

Als betalingsmethode gebruik ik https://www.paypal.com/nl  je kunt er gemakkelijk en gratis een account aanmaken waarna je met Ideal kunt betalen . Of je kunt het te betalen bedrag ook overmaken naar mijn rekeningnummer, welke ik je dan zal geven. Tegenwoordig is betalen via een ”Tikkie” ook mogelijk

Voor wie is Touch of Source? Voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in het spirituele en in alternatieve geneeswijzen. Die op zoek zijn naar Healing en of spirituele ontwikkeling op welk vlak dan ook. En zeker ook voor mensen die de volgende stap willen zetten. Ook voor mensen die al werkzaam zijn in de spirituele wereld.

Wat maakt mijn sessies anders en uniek in vergelijking met die van anderen? Ik stem mij altijd bewust af op de energie, zodat je altijd krijgt wat JIJ nodig hebt. Op dat stuk wat klaar staat voor je. En dit zal bij iedereen en ook elke keer zal dit anders zijn. Precies wat er bij jou kan en mag gebeuren.

Touch of Source is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade en of klachten

Heeft u vragen en of opmerkingen? stuur mij gerust een bericht.