Cursus Omgaan met Entiteiten BCT medium ToS

Cursus omgaan met Entiteiten BCT medium

Geplande data: Bij voldoende animo worden er data gepland.
Locatie: Op locatie bij u thuis of nader overeen te komen.


Entiteiten; wie kent ze niet?… Ze zijn overal, en we hebben ze allemaal. Al loop je alleen al op straat, dan kan het zijn dat er een paar aangetrokken worden door je energieveld. Of dat ze blijven plakken en je zo een boel lifters bij je kunt hebben zonder dat jij je daar van bewust bent..Het kan een heel scala aan klachten veroorzaken, zoals bijv.: Prikkelbaarheid, oversensitiviteit, vermoeidheid, futloosheid, energieloosheid en zelfs depressiviteit.


Inhoud: Bewustwording, Clearing en Transformatie.
• Introductie en uitleg.
Wat zijn entiteiten eigenlijk?Welke soorten zijn er? Wat is een reden dat je een entiteit aantrekt?Hoe kan je een entiteit herkennen?


• Praktijkvoorbeelden.
Op welke manieren kun je een entiteit ”behandelen”?En belangrijker: wat kun je er tegen doen? Of beter: wat kun je er mee doen?
• Praktijk, oefenen op en met elkaar
Dit, en meer gaan we behandelen in deze 1 daagse basiscursus.
De cursus begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 de prijs is 111.- euro pp.


Bij het goed voltooien van deze dag zal er een certificaat uitgereikt worden.

Enige affiniteit met spiritualiteit en energiewerk is gewenst maar niet noodzakelijk, de energie die neergezet word zal ons allen dragen naar een nieuw niveau van bewustzijn. Een cursus volgens bij Touch of Source, dat is niet alleen iets nieuws leren en tegelijkertijd toepassen maar het is ook een gehele healing dag waarbij alles wat er omhoog en gezien mag worden kan worden getransformeerd!

Max. deelnemers: 12

Voor cursisten die graag een verdieping en herhaling willen is er een gereduceerd tarief beschikbaar: 2e keer 99.-pp 3e of vaker 88.- pp


Indien gewenst kunnen er extra data gepland worden.


Koffie, water en thee is aanwezig, Let op: zelf meebrengen: Lunch, schrijfblok en pen.


Na het voltooien van deze cursus zul je in staat zijn jezelf en de ander te ondersteunen en begeleiding te bieden in klachten en problemen die worden veroorzaakt door entiteiten.


Heb je vragen en/of wil je jezelf aanmelden? 06-13281525 of info@touchofsource.nl


In La’kesh

Cursus Omgaan met Entiteiten BCT medium ToS


Robert

www.touchofsource.nl