Selenietwezens

Allereerst wat info over Selenietwezens:

.Welkom! Wij zijn de Selenietwezens en hier wat informatie over ons!                             Seleniet is genoemd naar Selene, de Griekse godin van de maan.

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Naast deze standaard info over Seleniet, hier wat extra info:                                                        Dat wij allen van seleniet zijn hebben we gezamenlijk, maar verder heeft ieder van ons een eigen bewustzijn, een eigen wezen, vandaar de naam Selenietwezens.

Wij gaan jou helpen op jou pad en zoals het op dat moment voor jou bedoeld is. We zullen jou energieveld helpen te krijgen wat je nodig hebt en helpen los te laten/transformeren wat je niet langer meer dient. Wij worden een spiegeltje voor je wat jou laat waarnemen op de jou passende manier waar je aan mag werken en zullen hierbij dan assisteren, het enige wat jij hoeft te doen is openstaan en toestaan vanuit je Hart. Vraag het maar aan ons en wij zullen je ermee helpen. Om dichter bij jezelf te komen en nog beter contact met je ware zelf te krijgen

Let op Seleniet kan gereinigd worden door de steen onder stromend water te houden maar dit kan de steen wel beschadigen!

Hier enkele voorbeeldfoto’s: voor meer foto’s kijkt u hier:

 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Allereerst Wit en Zalmroze/Oranje Seleniet (ervaar zelf het verschil)

Leuk als cadeau voor jezelf of iemand anders, met een letter erin bewerkt! (Valentijn)

De waarden van de stenen worden energetisch bepaalt.

Deze variëren van 7-35 euro

Voor met de hand gemaakte schedels of voor grotere handbewerkte stukken die ook nog eens energetisch bewerkt zijn kunt u contact met me opnemen op:

www.info@touchofsource.nl