Hunebed workshop Ont-Dek jeZelf!

Hunebeddendag(en) Ont-Dek jeZelf

Geplande data: Bij voldoende animo worden er data gepland.

Wat is de bedoeling van deze workshop?
Kennismaking
Hoe maak je contact met een Hunebed?
Op welke manieren kan een Hunebed ons helpen?
Welke informatie krijg je van een Hunebed?
Wat geeft het Hunebed aan waar het jou op dit moment mee kan helpen?
Verschillende methodes van contact maken met het Hunebed en in samenwerking gaan met het Hunebed.
Welke ceremonies ontstaan er vanzelf?
Op welke manier kan een Hunebed jou helpen meer in je kracht te staan door onszelf te ont-dekken van lasten?
En verder wat er maar in de energie mag komen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Na opgave van interesse en de hoeveelheid gewenste dagen of dagdeel. Zal ik gaan invoelen welke Hunebedden het meest geschikt zijn voor de aangemelde groep. Op basis daarvan zal ik je een voorstel doen, wat betreft de data.

Dan verzamelen wij op een vooraf afgesproken punt. Waarbij carpoolen gewenst is in het verdere transport. Na kennismaking en introductie en uitleg door mij, gaan we de hunebedden en andere bijzonder plekken (bomen, portalen) bezoeken. We zullen ons laten leiden door de Spirits en onze intuïtie. Er zullen bepaalde formaties en formules gevormd worden. We zullen oude kennis herinneren en bijzondere ceremonies zullen van nature ontstaan. Dit zal iets zijn wat we, naast dat we dit voor onszelf doen, ook een uitwerking hebben op de collectieve energieën.  Er is veel ruimte voor inbreng van vragen, persoonlijke aandacht en of andere opmerkingen. En natuurlijk zullen we tijdens de langere tochten pauzes houden. Eten en drinken ben je zelf verantwoordelijk voor.

Hier nog wat verdere info:

Bijna iedereen kent ”Stonehenge” in Engeland wel en of heeft gehoord van ”de Tor” van Glastonbury of andere mooie krachtplaatsen op de aarde. Maar wat hebben wij in Nederland eigenlijk? Zelf had ik er niet bij stil gestaan dat we in Nederland ook zulke mooie plekken hebben. Totdat ik enige tijd geleden het gevoel kreeg, dat ik naar de Hunebedden moest gaan.

Toen ik bij het eerste Hunebed kwam werd het mij duidelijk waarom, Ik mocht al deze mooie krachtplekken reinigen en activeren. En dat heb ik dus bij alle Hunebedden in Drenthe gedaan.

Wat zijn Hunebedden?

‘Hunebedden’ is de naam die gebruikt wordt voor de stenen grafkamers uit de Nieuwe Steentijd (Neolithicum) die in Noord-Nederland voorkomen, in het bijzonder in Drenthe. Ze dateren uit de middenfase van het Neolithicum (3400-2850 v.Chr.). De naam hunebed is al sinds de 17de eeuw in gebruik voor de stenen grafkamers, Nederlands oudste zichtbare monumenten. Een hunebed bestaat uit een reeks trilitons of ‘jukken’, dat wil zeggen een combinatie van twee draagstenen en een deksteen, met altijd een sluitsteen aan beide korte einden, vaak een korte toegang (portaal) in het midden van een van de lange zijden en soms een krans van stenen om de heuvel heen. De gaten tussen de draagstenen waren met stopstenen opgevuld. Dit stenen bouwsel was voor het grootste deel door een aarden heuvel aan het oog onttrokken. Onderzoekers denken dat alleen de toppen van de dekstenen boven die aarden heuvel uitstaken.

Hunebedden zijn er in vele soorten en maten. Het kleinste hunebed staat in Bronneger en heeft maar twee dekstenen, het grootste is te vinden in Borger en heeft er niet minder dan negen. En dan is er nog het zogeheten langgraf in Emmen, dat bestaat uit twee kleine hunebedden die omgeven zijn door een ovale steenkrans met een diameter van 40 m.
Hunebedden dienden als grafkamers. Gedurende vele generaties zijn er doden in deze grafkamers bijgezet. Het waren dus collectieve graven, maar geen graven waar alle doden werden bijgezet. De details kennen we niet want de menselijke resten zijn volledig vergaan. Wat overbleef zijn de stenen gereedschappen, de sieraden en het aardewerk dat de doden meekregen.

Dit is informatie zoals het gegeven word, Maar wat zijn de Hunebedden vanuit mijn optiek?

Hunebedden zijn niet letterlijk grafkamers maar wel figuurlijk! In alle informatie die ik omtrent dit onderwerpt gelezen heb, is er eenmaal sprake van dat iemand menselijke overblijfselen zou hebben gevonden maar verder is er geen bewijs. En dit sluit aan op mijn visie, Dat Hunebedden een figuurlijke rol spelen, Waar je naar toe kunt gaan zodat de oude delen van onszelf die ons niet langer meer dienen, getransformeerd mogen worden.

Voor mij zijn het dus geen grafkamers maar transformatiekamers/transformatiepoorten! en ze staan precies op zogenaamde krachtplaatsen, een kruising van Leylijnen. Ik heb elk Hunebed bezocht en gevoeld wat de energie voor effect had.

Ik organiseer nu 1 of meerdere Hunebeddendagen waarbij we met een groep een aantal hunebedden gaan bezoeken. Wanneer je geïnteresseerd bent dan wil ik je vragen om je aan te melden op info@touchofsource.nl en daar aan te geven welke data jij kunt vanaf vandaag tot eind dit jaar. En of je geïnteresseerd bent in 1 dag of meerdere dagen.

Let op! Elk Hunebed heeft weer een eigen functie en werking, op basis van de aanmeldingen ga ik groepen samenstellen en die deel ik dan in naar welke Hunebedden het meest geschikt zijn voor deze groep.

Wat bied ik aan? Een transformerende dag of dagen, waarbij we verschillende Hunebedden gaan bezoeken en ervaren wat deze met je doen, Onder begeleiding van healer/medium Robert van Touch of Source. Waar we samen iets heel moois  gaan neerzetten en creëren, Waarbij de intentie is om Meer in je Ware kracht te komen en dichter bij wie je werkelijk bent.

Mogelijkheden:

1 dagdeel introductietrip ongeveer 2,5-3,5 uur. Prijs 55,- pp.

bezoeken 3 hunebedden en de omgeving ervan.

1 gehele dag trip 6-8 uur. Prijs 99.-pp.

We bezoeken vele Hunebedden.

2 dagen Hunebedden bezoeken

Zelf zorgen voor maaltijden en onderdak (B&B) prijs 185.-pp.

3 dagen hunebedden bezoeken

Zelf zorgen voor maaltijden en onderdak (B&B) prijs 275.-pp.

Voor vragen en of aanmelding:

info@touchofsource.nl

Hartegroet

Robert

Touch of Source