Extra info

Op deze pagina zal ik informatie posten waarvan ik het gevoel heb dat mensen daar wat aan kunnen hebben.

Bovenaan het scherm staat Healer en medium, dat is leuk, maar wat is dit nu eigenlijk? En hoe zie ik dit?

Een Healer kent veel overeenkomsten met een medium. Zij halen informatie uit je energie door bijvoorbeeld het aanvoelen of door het te weten. Een Healer kan op deze manier aanvoelen of weten in welk gebied van je lichaam en of leven  klachten zijn. Dat wat een Healer kan zien of voelen is informatie op energetisch niveau. Maar het woord healer heeft een veel ruimere betekenis. Een Healer ontvangt ook informatie, die kan helpen op zoek te gaan naar de bron van de klacht: De oorzaak. Door waarnemingen moet een Healer in staat zijn aan de hand van voelen, zien of horen wat er in je verleden heeft plaatsgevonden, waardoor je deze klachten nu hebt. Dus het vinden van antwoorden over de oorzaak en de bron achter de oorzaak, zodat deze informatie geaccepteerd kan worden om het vervolgens te kunnen transformeren.  De Healing gebeurt dus niet alleen op fysiek niveau, maar ook op het totaalbeeld. Met behulp van inzichten en het werken met energie is een Healer in staat blokkades in het lichaam op te lossen. Pijnbestrijding is daarbij mogelijk en is er ook sprake van genezing. De beslissing tot genezing ligt niet in de handen van een Healer, omdat een Healer alleen een instrument is dat informatie en energie doorgeeft vanuit de spirituele wereld.  De verandering die bij een persoon plaatsvindt, Is alleen mogelijk wanneer de persoon daar zelf voor kiest.

Een Medium kan energieën overbrengen oftewel channel-en. Door dit talent ben ik in staat om een energie of verschillende energieën naar keuze, jou te laten ervaren en aan te wenden voor jou sessie.

Wat is dan precies energie? En energetisch niveau?

Er is veel meer dan dat wij weten, eigenlijk is alles energie en trilling, je kunt dit soms zien maar vaak ook niet, kijk maar eens naar asfalt in de hete zon, dan zie je de energie van het asfalt komen. En zo is het ook als mensen of dieren of dingen elkaar aanraken, dan vind er een uitwisseling van energie plaats, denk maar aan het huilende kind wat gevallen is en pijn heeft maar wat door de moeder getroost word en de pijn verdwijnt. Dit zijn mooie voorbeelden hoe energie werkt, en zijn dingen die wij kunnen zien en begrijpen maar het bijzondere van energetisch/spiritueel werk is dat het zich niet aan de regels van tijd en ruimte(plaats) hoeft te houden. Bij sommige Healingsvormen is fysieke aanraking noodzakelijk maar dit is dus niet altijd nodig en vaak kan de sessie ook gewoon op afstand,,bv.  via Skype, Facebook videogesprek of whats app

Ik hoop dat dit verduidelijkend is. Wanneer je vragen hebt dan staat het je vrij om te reageren of een bericht te sturen.

Allereerst informatie over Aarden:

 

Informatie over voedsel

fruitsvegetablesbenefits

 

Law of attraction

http://spiritualconnectedness.wordpress.com/2014/09/26/letting-go-of-your-birth-family/