Over mij

Mijn naam is Robert Heiwegen, in 2009 heb ik Reiki I gedaan gevolgd door Reiki II in 2011 ,  een aantal jaren terug, ben ik voor het eerst terecht gekomen bij een medium in Den Haag. Dit heeft mij veel antwoorden gebracht en me er van bewust gemaakt dat er zoveel meer is, dan dat ons geleerd wordt en waarvan we ons bewust zijn. Sinds 2010 ben ik actief bezig mij spiritueel te ontwikkelen. Na 4 jaar de opleiding tot fysiotherapeut te hebben gevolgd, heb ik gekozen voor de alternatieve sector. Dit omdat ik  mensen zo echt kan helpen en niet alleen de symptomen behandelen. Ik zie de opleiding en de stages tot fysiotherapeut niet als weggegooid maar juist als extra kennis en ervaring welke ik kan toepassen in mijn verdere leven. Maar een intuïtief healer en een medical medium, wat is dat precies?  Als intuïtief healer volg ik mijn gevoel en energie en laat mij niet leiden door mijn hoofd maar door mijn gehele wezen, en daardoor voel ik automatisch aan wat er kan en mag gebeuren. En als medical medium krijg ik te voelen en of te weten wat de oorzaak is van je klachten en waar deze dus eigenlijk vandaan komen. Mijn visie is dat alles in onszelf zit en alles heeft een energetische oorzaak. Waar we uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor zijn.

In den beginne waren alle religies puur, het zijn de mensen die er hun eigen draai aan hebben gegeven. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, het is aan ieder om voor zichzelf de beste weg te vinden.

Mijn ontwikkeling:

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Zo heb ik in het verleden verschillende workshops en opleidingen gevolgd, te weten: Thetahealing basic DNA en advanced DNA, Rhythm en Crystal remote vieweing of the Soul. Na deze workshops is mijn eigen Kanaal en verbinding geactiveerd waardoor ik niet langer afhankelijk ben van anderen. Maar het is natuurlijk altijd interessant om meer kennis te vergaren en daarom heb ik de afgelopen tijd deze workshops gevolgd: Tanden en Kiezen Healer 1+2 en speciale workshop over de ogen. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en bied vele mogelijkheden. Ook de oorspronkelijke Touch of Source healing is hierdoor verbeterd en uitgebreid. Verdere uitleg valt te vinden onder de verschillende diensten die ik aanbied. Voor mij is het dan ook duidelijk dat ik mij hier verder wil ontwikkelen. Verder bezoek ik regelmatig de bijeenkomsten ET Healing van Healing Center Beyond Medicine en heb in 10-2017 De Reconnection gedaan en het Pathfinder Weekend, Welke allemaal hebben bijgedragen aan mijn groei en ontwikkeling. Ik ben een regelmatige bezoeker van Engeland. Vooral van Glastonbury, welke altijd een enorme boost aan mijn ontwikkeling heeft gegeven.  Naast het energetisch bewerken ben ik in januari 2016 ook begonnen met het bewerken en snijden van seleniet, ik heb gemerkt dat dit een mooie meerwaarde heeft. Kijk onder het kopje Seleniet voor voorbeelden. In 2018 ben ik in aanraking gekomen met de mahatma energie van Avatar synthesis en heb ik verschillende workshops gevolgd te weten: MAHATMA AVATAR OF SYNTHESE BASIC HEALER CLASS, ANGEL LIGHT FACILITATOR en Christus bewustzijn. Dit voelde in eerste instantie goed, maar toen kreeg ik een onprettig gevoel bij dit hele systeem. Je word ook lid van een hiërarchisch collectief bewustzijn. Dus daar heb ik mij toen van losgemaakt. Wat een hele opluchting was.

Zit jij nu ook nog vast aan dergelijke oude energieën? Dan kan ik je daarmee helpen.

Respecteer iedereen maar vooral ook jezelf!