Ervaringen

Ervaring met Touch of Source 

Wekelijkse transmissie Align yourself 20-5-2020 Edyta

Hi Robert, transmission was energizing and calming. I felt my flowing energy very strongly. at some point I felt a severe pain in my left foot. now I am struggling with the strong energy of New Moon. everyone around me is terribly nervous and I’m hypersensitive now. I try to ignore it and be positive 😊

Wekelijkse transmissie Align yourself 20-5-2020 Vera

Op het moment zelf was ik er niet bewust bij, maar het heeft zeker bijgedragen aan een doorbraak gister, heeft echt wat in gang gezet, iets dat al heel lang vast zat en nu ruimte krijgt. Oude stukken, oude pijnen, oud zeer. Dank! 🌺🙏😘

Wekelijkse transmissie Align yourself 20-5-2020 Loes

Ha Robert, het is me erg goed bevallen😀. Of er veel verdriet en een gevoel van eenzaamheid van me afviel. Ik ben om 22.30 wel op de bank gaan liggen maar viel in slaap. Ik heb heerlijk geslapen. Ik vind het allemaal heel bijzonder maar heel fijn. Ik heb me zelfs ingeschreven voor de Thetahealing cursus basis. Ik heb ook besloten toch door te gaan met het opzetten van mijn coach praktijk. Het heeft me dus erg goed gedaan.

Wekelijkse transmissie Align yourself 20-5-2020 Door

Hi Robert, thanks voor gister. Energy ging per meteen naar waar die heen ‘moest’ ! Ik vond t echt leuk in het begin 🙂 ook 3e oog in begin en nog veel meer maar herinner t me niet meer, behalve dat ik tegen t eind in slaap viel. Vandaag voel ik vooral dat ik beter in mijn lichaam zit – heel fijn na de zware verhuizing – en ook cause its Ascension Day ❤

Cursus Entiteiten 29-3-2019
Bij entiteiten dacht ik eerlijk gezegd aan ‘buiten mijzelf gelegen’ spiritistische eenheden. Uit nieuwsgierigheid wat Robert daar over zou gaan (laten) meemaken ging ik naar deze workshop. Enigszins tot mijn teleurstelling (die overigens snel overging 🙂 … bleek het meer een ‘schaduwkanten workshop’ te zijn. Maar heel anders dan anderen en ikzelf die organiseer. Vrijwel geen theorie, geen kans om te ‘vechten’ (ontkenning), maar onder lichte sturing direct zelf bij jezelf en anderen voelen en uitspreken welke delen van je schaduw er nog niet ge’heel’d zijn . Dankzij de inspiratie van Robert en dankzij de open en veilige sfeer in de groep een heel mooie en snelle werkwijze om weer. met minimale pijn, een laagje van de ui af te pellen.
Dank je wel, C., R. en Robert!
F.
🌟🌟🌟🌞💜💛💚💙
Basic Cursus Light Language
De kennismaking met deze voor mij volledig onbekende manier om je intuïtie te laten ‘spreken’ (via schrift, geluid en beweging) was verrijkend, indrukwekkend en onverwacht ‘eenvoudig’. De snelheid waarmee Robert een veilige omgeving maakt EN de snelheid waarmee hij iedereen op zijn of haar eigen niveau stappen kan laten maken in het voelen en het kunnen toepassen daarvan in healing van zowel zichzelf als anderen deed mij vermoeden dat hier een ‘oude en zeer ervaren rot’ aan het werk was met dit materiaal. (Halverwege de dag bleek dat Robert deze workshop voor het eerst aan het geven was.)
Maar dat was voor mij niet eens de grootste waarde van deze prachtige workshop. Meer nog dan de inhoud daarvan was voor mij de ‘direct transmission’ van grote waarde. Het bewustzijnsniveau van Robert tilt je moeiteloos zelf daarin een paar treden omhoog.
Dank je wel, Robert. Het smaakt bijzonder veel naar meer!
Floor
Cursus Basic Light language Healer en Medium van 15 maart
Monique van Leuwen
Afgelopen vrijdag heb ik, samen met 6 andere deelnemers, mee mogen doen aan deze cursus van ToS. Ik weet uit ervaring dat een workshop met Robert altijd een feestje is! Met veel enthousiasme, liefde, openheid, kwetsbaarheid en geweldig gevoel voor humor leidde hij ons door de dag heen.

We leerden wat light language is, in welke vormen je het kunt toepassen. Heel praktisch gericht, we konden meteen aan de bak: schrijven, vocaal, met beweging. Zeer dynamisch en iedereen kwam uitgebreid aan bod.
Mooi, emotioneel, met veel liefde en respect voor elkaar.  In een korte tijd gingen we al behoorlijk diep naar de kern en mochten er blokkades herkend, erkend en getranformeerd worden. Robert begeleidde dit proces echt op zijn eigen, lieve en eerlijke manier. Vluchten had geen zin! Haha! De groep voelde meteen al fijn en veilig. Dat was echt prachtig om mee te maken. De uren vlogen voorbij! Na afloop kreeg iedereen een certificaat en een rugzak vol nieuwe ervaringen en manieren om anderen te helpen healen.

Na de workshop gaf Robert nog de gelegenheid om rapé te proberen voor degenen die wilden. Dat wilden we wel! Dit hielp ons de workshop en ervaringen die we daarbij hadden nog beter te integreren. Ook daarin voelde ik en volgens mij ook de anderen weer de veilige, kundige en rustige begeleiding van Robert.

Er is veel wat heeft mogen gebeuren, de boel is flink opgeschud; op zijn kop gezet; losgekomen; zoveel…echt niet te geloven!!! 😀😉😉 Nu mag ik verder met al deze kennis en kunde. Met name het schrijven en de bewegingen voelden meteen al fijn om toe te gaan passen. De vocale variant bleek, onverwacht voor mij, een heftige blokkade bloot te leggen. Ik durfde/kon/wilde me niet laten horen in de light language. Dat had ik zelf echt niet verwacht!  Maar dat heeft me dus daardoor juist heel veel informatie en inzicht gegeven. Dat kon door deze cursus en in deze groep naar buiten komen. Heb grote stappen gezet! Kortom: Prachtig mooie workshop/cursus. Wauwwauwwauw! Ik zou zeggen: Gaat dit zien, gaat dit doen, gaat dit voelen!!…

Robert, dankjewel!! 😍🙏❤😘

In November I had an Intuitive healing session with Robert. His natural healing abilities along with his level of skill and professionalism astounded me.

He pin-pointed three very specific ailments that I had and sent appropriate energies that were amazingly effective. I noticed symptoms from the ailments diminishing over the days following the session, and six weeks later I am still enjoying results.

In a follow-up message to him the next day, I wrote,

“I still can’t straighten my elbow completely but the stiffness is gone.

I feel flow to my (left) leg again…all the way to my toes. I’m noticing many details of activity in my left side.”

I would highly recommend consulting Robert if you are in need of physical or Spiritual healing.

Thank you, Robert, for a wonderful session. I am grateful for you for being of service to humanity and for the amazing healing work that you do, but most importantly I am grateful to you for being the Beutiful Soul that you are  Crystal Dawn Hill

Ik ben zaterdag 29 september mee geweest met de hunebedden-workshop van Robert. Wat een positieve, unieke ervaring! In het beeldschone Drentse landschap hebben we onder Robert’s inspirerende, open, spiegelende en humorvolle begeleiding de verschillend  energieën van de hunebedden en  hunebedstenen en die van andere krachtplekken mogen doorvoelen. We mochten  getransformeerd door de bijzondere ervaringen weer huiswaarts keren. Mooi en bij vlagen schuddebuikend energiewerk: bedankt Robert!                            Jörgen van de Langkruis, Amsterdam.

Review Workshop Kennismaken met Hunebedden, Ont-Dek Je-Zelf van ToS, d.d. zaterdag 29 september 2018.

Afgelopen zaterdag heb ik mee mogen doen met deze unieke workshop. Robert nam ons mee op reis langs een drietal hunebedden en bijzondere krachtplaatsen op de Drentse hei. We hebben de hunebedden verkend, de geschiedenis, maar vooral de hunebedden leren kennen als zgn. transformatiepoorten, waarop we van steen tot steen, stukje bij beetje, leerden vertalen naar wat het ons te vertellen had. Ieder op ons eigen manier hebben we dit kunnen toepassen en Onszelf kunnen Ont-Dek-ken. Ook fysiek een zeer bijzondere ervaring door al ons geklauter op, onder, naast, tussen de stenen en de bomen. Heerlijk ontspannen en speels. Een prachtige manier van healen. Zeer goed ook voor de been-, arm-, buik- en…lachspieren! Een dag vol plezier en ontspanning, leren, inzichten krijgen, loslaten, een beetje weerstand zo nu en dan, transformeren, begrijpen & helen! Dus: Voelen, voelen, voelen!….Dankjewel Robert! Je hebt iets heel moois en bijzonders neergezet…Ga zo door! En ik raad iedereen aan een keer dit te mogen ervaren! Je geeft jezelf hiermee iets heel moois cadeau.                                Monique van Leuwen

21-7-2017 Wat de sessie met Rob voor mij anders maakte dan andere sessies, was de snelheid waarmee Rob de blokkades herkent en hoe to the point hij alles benoemt. Dat maakt het allemaal heel erg helder. De energie waarmee Rob werkt is heel duidelijk voelbaar en de transformaties gaan daardoor ook heel erg snel. Ik was al een tijdje op zoek naar kristallen of stenen voor in mijn huis, maar kon niet vinden wat bij mij paste. Die stenen die Rob voor mij meegenomen had voelden heel fijn. Een aantal heb ik van hem overgenomen en daar heb ik veel plezier van. Ik ben 2 maanden geleden gestopt met medicatie die ik al 7 had. Dat was niet zo simpel. Het is voor mij heel duidelijk dat de stenen en de sessie een positief effect hebben en het ziet er naar uit dat mijn lichaam zich begint te stabiliseren zonder medicatie….blij blij blij. Karin

Hartelijke groeten,

Karin Leibbrandt  4DimensionDressage: Revalidatiedierenarts & Trainer voor paarden

Goeiemorgen Robert,ik wilde je laten weten hoe het gaat na zondag, het is echt ongelovelijk dat er in een paar dagen zoveel veranderd is.voel zoveel onvoorwaardelijke liefde voor mezelf ,dat heb ik echt jaren niet gevoeld.wat prachtig dat je mensen kunt helpen.Dank je wel fijne dag?

Marloes beurs in Uithoorn

Monique Schilder Tilburg Paraview

Goedemorgen,  Alles komt weer anders binnen… Dit is het afgelopen jaar vaak zo geweest,dat als ik een patroon verander alles veranderd… Iedere trilling en gedachte. Maar gisteren en vannacht echt heel druk in mijn lijf… Heb nu veel spierpijn… Net alsof bijna alles een reset heeft gehad. Nu snap ik dat mijn docent zegt jij doet geen cranio-sacraal therapie geven jij gaat veel verder. Ben ook veel bezig geweest met overtuigingen veranderen in andere levens en in deze zodat ik andere dingen creëer… Wat jij mij gisteren heb laten voelen gaat nog verder er zijn veel stukken op zijn plek gevallen… Super bedankt Het slaaf zijn in al mijn levens en dan die overtuiging veranderen zorgde er voor dat ik zonder concessies voor mezelf kon kiezen… En toch was en is er die weerstand alsof een deel daar niet in mee deed….Nu snap ik wat er is gebeurt of eigenlijk nu gebeurt alles in nu ieder leven… Dus niet de symptomen veranderen maar de kern en ik ben super blij dat ik dat heb mogen zien…was altijd of daar een sluier voor zat en ik dat nooit heb mogen zien… Ben nu klaar meer dan klaar voor wat ik hier kom doen. Fijne dag en veel liefs monique

Touch of Source Ervaring bij Jenny, Arnhem, de Eusebuiskerk

Robert Heiwegen allerbeste jonge man Gezichtje met knipoog

Een bedank mailtje is het minste wat ik je kan geven na vanmiddag.

Ik geloof al vanaf jonge leeftijd in energieën..dit is gekomen na het overlijden van mijn broertje 17 jaar geleden. Ik heb veel gelezen en gestudeerd daarover in die tijd. Door allerlei omstandigheden heb ik het afgeblokt..bewust/onbewust..enfin..Tot aan vanmiddag…Toen ik vanmiddag naar Arnhem reed wist ik dat er een boodschap voor mij daar zou zijn..Ik zou die boodschap vinden als ik goed zou luisteren naar mijn gevoel..alleen al dat ik in 1 rechte lijn naar je toe gelopen ben en wist dat jij degene was waar ik naar toe moest geeft mij weer meer zelfvertrouwen..Dan spreek jij vloeiend het juiste uit en heb jij de perfecte energie voor mij…Geweldig!!! Je lezing heb ik niet gehaald..overspoelt door een bevrijdingsgevoel de keuze gemaakt om naar huis te rijden met als afspraak jou deze mail te sturen .

Thanks  1000×  Thanks!  You (and me) changed my life!

Groetjes Jenny

Touch of Source Ervaring bij Marja, Rijswijk, de broodfabriek

Hoi Robert, Zaterdag heb ik je ontmoet in de Broodfabriek in Rijswijk.
En heb je mij een sessie gegeven in Touch of Source.
Je heb me heel erg aan het denken gezet over wat er allemaal gebeurt is.
En kan het tot op heden nog niet erg vatten. Allereerst wil ik je zeggen dat ik vanaf t moment ik je zag, je heel vertrouwd bij mij over kwam en ik had het gevoel je ergens van te kennen, raar maar waar.
Een soort van een “oude vriend” terug te zien na jaren.
Ik was erg onzeker en inderdaad een heel onzeker en gevoelig persoon zoals jij zei.
Nu op dit moment wil ik je zeggen dat ik mij al heel anders voel dan voorheen.
Van hoe of wat vind ik erg moeilijk uit te leggen maar het is wel zo.
De soort “angst” gevoel heb ik niet meer.
Ik weet dat ik het wel ga redden en niet meer alles tegen mij laat zeggen of wat dan ook, meer voor mezelf opkomen.

Robert dank je wel voor deze ervaring wat je mij gegeven heb.
Ik hoop nog eens wat van je te horen, het heeft mij in ieder geval heel goed gedaan.             Groetjes, Marja

Touch of Source Ervaring bij Mandy E. 19-10-2014, Paraview Nijkerk
Robert neemt eerst de tijd voor een algemene healing en voelt hierbij in op jouw energie. Hij stelt je op je gemak. Zelf vind ik het fijn om tijdens een healing mijn ogen te sluiten dus dat deed ik. Hij koppelt terug waar hij voelt dat de healing bij je binnen komt en beschrijft hierbij welke pijntjes of emoties hij ervaart. Tijdens dit proces beschreef hij verschillende lichamelijke klachten waar ik al langere tijd last van had en voelde ik veel trilling en warmte om en door mijn hart en langs mijn schouders gaan. Vervolgens liep hij bij mij de chakra’s langs, van boven naar beneden. Hij beschreef exact de processen in mijn chakra’s die ik op dit moment ook ervaar. Hij constateerde onder andere dat er veel energie gaat naar mijn kruinchakra, iets wat ik zelf ook al enige tijd ervaar. Ook voelde hij veel energie trekken aan mijn hielen, wat ook klopte, want ik had al enige tijd moeite met aarden. Aangekomen bij mijn basischakra gebeurde voor mij de zwaarste, maar ook fijnste ervaring. Ik werd vanaf mijn voeten, langzaam omhoog naar mijn benen en heupen en uiteindelijk tot aan mijn schouders krachtig, maar ook subtiel, geaard. Heerlijk! Ook na de healing neemt Robert gelegenheid om door te spreken hoe de ervaring was en welke processen er spelen. Hij geeft gericht advies, zodat je ook na de healing ‘aan de slag’ kunt.
De healing werkt merkbaar langere tijd door. Het is nu één dag na de healing en de pijn in mijn schouders en nek, waar ik al langere tijd last van heb, is al voor een groot deel weggetrokken. Mijn hart, die eerst warm en verhardt voelde, voelt nu zacht en rustig. Ook voel ik nu nog hoe goed geaard ik nu ben. Het wattenhoofdgevoel, waar ik al een week mee rondliep door slechte aarding, is niet meer aanwezig en ik ben weer in volledig contact met mijn lichaam!
Dankjewel Robert 🙂 Wij zien elkaar snel weer!

“To experience Touch of Source is to be held in a loving and gentle energy that allows the thoughts to slow and deep transformation to take place. Robert’s compassionate modality of energy healing can, and most assuredly will, give you a moment to shift away from old wounds and step confidently forward on the path of healing.”
– Timothy Moran author/healer

Received distance healing from A Touch of Source. I could feel the shift and the energies flowing in my body. Rob was able to pin point an old injury in my left knee, and stagnant energy in my right knee which was me, holding myself back from moving forward with my business. Shifts were also felt in my heart chakra , third eye and crown chakra. An enjoyable experience! MH. Fredericton, NB, Canada

ToS experience
I felt a light energy surrounding my home yesterday morning. I was having a hard day, but the energy was uplifting and kept me from feeling too overwhelmed. Eventually everything worked out, and I know the additional energy work facilitated in everything smoothing out.
C.C

‘Hello Robert!
Thank you for working energetically with me.
I recognize the great healing energy that you have
The last transmission was very strong.
Felt very strong energy in the center of my hands and the top of the head and the heart. anoniem

”Hello Robert,
At the time of the transmission, I was at a class of “A Coarse in Miracles” and at exactly 21h, the facilitator began to speak about criticism and judgments (the things I said I wanted to work on) and immediately I felt an enormous hot wave on my face and heart. I closed my eyes and went into meditation. My body became extremely hot and “wave like” and I started to work energetically with the people around me as well. Two people told me they felt a peaceful energy coming from me. I felt so wonderful and expanded. I FEEL so wonderful and expanded!
LOVE LOVE LOVE
Thank You for your wonderful healing.”

”Felt really good and powerfull, wow! Thank you!”

Thank you again for a wonderful experience. I even shared with my daughter.

Wauw, wat een bijzondere en vooral fijne ervaring! Eerste keer voor mij, maar zeker niet de laatste, bedankt!

Geen idee waar al die prachtige energie precies vandaan kwam, maar het is wel heerlijk zalig. Gewoon loslaten, die oude bazaar…. bedankt

Heel subtiel en ontspannend deze keer. Precies wat ik nodig had dankbaar!

Thank you…..lots of blue energy surrounded by pure white light xx

Sarah B. 17-2-2014

At first, when You were sending “Touch of Source” I could feel nothing, and see nothing.. And then I remembered I didn’t do my trick to see with my third eye! So I did my trick  The trick for me is to not allow any physical Light into my eyes, my eyes must be dark so I can see the internal third eye movie screen, so I went and got my  Dark sleeping patch to cover my eyes and then within a minute I could see the Energy You could use that trick too So then I saw pink and Magenta energy swirling in my third eye, it was the Energy of Love from Source, it felt sort of like Rose Quartz, but in Liquid Form. Like Liquid Light. The Pink~Magenta Energy ( it will be different colours for other people of course) was the colour that was needed for me as I could feel something happening in My Heart Chakra As I had been the previous 4 days going through a very deep Spiritual Experience, like a Life Review of sorts with My High Ones ( Very High Frequency Spirit Guides and Angels and Ascended Masters as well as with my Higher Self ), that Love colour was the Energy that I really needed at this point in my Life. The Pink~Magenta Energy I saw in my Third Eye was doing some work in my Heart Chakra, I felt some tugging and a little bit of pain, as if something I no longer needed was being taken out, so that I could be more Joyful and in the Present moment This continued for a few minutes, the tugging sensation in my Heart got a little softer and then at one point it stopped. Then I felt the Energy move into my Throat Chakra, where It was tight. The Energy made me cry a little bit and then it opened up a little and I felt like I could breathe more easily I feel like The Energy treatment I just received will continue to integrate into my physical body and emotional and etheric bodies for a few more days. I’m feeling like it will take about 3 days to integrate it all.

Touch of Source Ervaring bij Karine van Wearebeek 22-2-2014
Levendige, snelle bewegingen vanbinnen, energieën die op en neer gingen, vooral in de maagstreek en op en neer naar de voeten. ZO voelde ik deze healing fysiek. Waarvoor dank Karine Van Waerebeek

Touch of Source Ervaring bij An Ruigrok Van Der Werve 23-2-2014
Mijn gevoel met Touch of Source was het verschil van warmte wat ik voelde
Tijdens de behandeling van Robert op afstand. Ik voelde m’n hart ineens en het werd warm
Ook m’n orgonite werd via hem opgeladen ,ik voelde het verschil van uitstraling voor en na..het leek meer gebalanceerd Ongeveer een half uur na Toch of Sourche voelde ik me heerlijk blij rustig en liefdevol.

 ToS experience with Claire Campbell, 26/2/2014
Received healing from Robert, and I first of all could feel energy moving around in my heart , my throat, my head and ears. This continued a long time after. I felt so relaxed, and really needed to sleep. After a nights sleep, I still feel the healing continue. I’m really grateful to Robert, it’s a very powerful yet gentle energy which seems to be clearing and moving energy that has been stuck. So thank you for this. If I have any more insights, I will share more. Have a lovely day xxx

I just received a three part cleansing session. Part 1: healing from Mother Earth; Part 2: connection with the Elements: Part 3: Touch of source.Part 1: During my connection with Mother Earth i felt very light. Everything was stripped away and only my heart remained. I saw Mother Mary kneeling with her blue shawl over her head and shoulders… my body began to rock side to side as she told me she was rocking me, nurturing me like a baby, restoring my heart and filling it with the pure love of a mother for her child: Soft and sweet. Next was warmth enveloping my bottom as the grounding and integrating was taking place. roots forming and lengthening deep into the Earth, forming a solid foundation of unconditional love. maturing me into the next phase of adult hood. Preparing for mother hood.Part 2: my connection with the elements was strong. A lot of pressure and vibration. The energy was so strong my body was physically being pushed backwards. There was no emotion involved here. Very direct and to the point. Filling me with all of the necessities for the physical body. My head tilting backwards and my eyes raising to the sky. Look to the sun and you will see clearly. The suns energy filled my body from the crown and flooded my system like water flowing through town.. water going in and out of cracks and crevasses.Part 3: Connection with Source was direct. White light from the heavens straight into my crown. messages of complete integration of all parts. Love and protection. Then I felt pain in my middle back, neck and shoulders. I immediately grabbed my “all is well” book by louise hay which interprets emotions connected to physical pain. Middle back is holding onto guilt and shame of the past. Source was telling me to release this so I can move forward in my growth and becoming my best self. I took a deep inhale filling my soul with courage and strength and a long exhale while asking source to remove all negativity.I appreciated the conversation after. You asked me what the Guilt and shame was doing and I responded with blocking me from moving forward and attaining my goals. The conversation allowed for insight I had not received myself.

I awake and feel I can move forward courageously and succeed in any challenge with strength. I am a warrior!
Thank you   

I received energy from Robert and I was amazed as we are in different countries but he could feel that I had a stomach and head ache…afterwards I felt a warmth and much more relaxed…I can’t explain how it works but it does, thank you!

Anoniem:30-4-2014

Dankjewel voor sessie die ik van je mocht ontvangen. De avond van de sessie was verrassend, een rustig heel rustig gevoel kwam over mij en dat heeft me geraakt. De rust die ik die avond voelde had ik lang niet gehad en gaf een gevoel van thuiskomen. Dit heeft mij doen beseffen dat ik dit vast moet houden. Het heeft me energie gegeven, een energie die nog steeds na werkt.  Buiten het bovenstaande is ook gebleken dat er een activerende werking op treed wat het derde oog betreft.   De warmte en energie van jou naar je medemens zal velen goed doen en ik kan je dan ook van harte aanbevelen bij anderen die een extra boost nodig hebben.

Tot gauw Robert, we zien elkaar vast weer.

 “ST“

27 thoughts on “Ervaringen

 1. Hallo Robert,

  Dank voor je fijne hulp afgelopen zondag 23 febr. in Dieren.
  Een tijdje na je energie-overdracht en “hug” was er opeens een bol liefdevolle warmte in m`n hart. Erg fijn was dit. Veel succes en warmte met alles wat je doet.
  Groetjes, Renate.

 2. Hallo Robert,
  Dank je wel voor de liefdevolle energie die je mij liet zien 🙂
  Je bent een prachtig liefdevol mens, ga zo door!!

  Zijn wie je werkelijk bent =
  As you spend more time feeling your connection with your soal, hearing its guidance and feeling its love support, you will move through your day as if in a dance within the connection between your physical and energetic selves.

  Namaste sterre

 3. Mooie energieke, weldadige, helende ervaring.
  Op de spirituele beurs in Rotterdam heb ik een healing van Robert mogen ontvangen. Voordat ik plaats nam, werd ik al getrokken door de positieve energie die Robert uitstraalt. Daarom ook lekker plaats genomen. De energie die Robert met mij mocht delen is krachtig licht en helder. Eigenlijk is het zelfs niet met woorden te omschrijven, doordat het zo positief en krachtig is en direct uit de kosmos/hemel/goddelijke vonk komt en niet met woorden te omschrijven is, zoals ik het zelf ook herken.

  Na deze behandeling van vorige week, heeft de hele week warme liefdevolle energie in mij en door mij gestroomd… en nu nog steeds. Het heeft voor mij als positief resultaat mogen brengen dat ik nog meer aangeschakeld sta op de spirituele wereld en ik meer met de wereld kan delen. Daarnaast is mijn lichaam bezig kwalen op te lossen die ik had.

  Dank je Robert dat je dit aan mij mocht geven en delen!

 4. Mijn naam is Mieke ik kwam Robert tegen op de beurs in Nijkerk 19 okt.
  Hij heeft mij een behandeling gegeven, wat mij enorm goed heeft gedaan. Ik kreeg een steen (ik weet de naam niet) als ik hem vast houd dan begint de energie door mijn lijf te stromen. Mijn nekpijn is een stuk minder geworden. Ik drink veel water met de edelstenen.

 5. Gister bij de beurs in Zwolle een bijzondere healing gehad van Robert.
  Aangezien ik heel veel woorden ontoereikend vind voor wat ik heb ervaren, schenk ik mijn ervaring met het werk van Robert in poëzie….

  “Energies were twirling
  When I listened
  To his words
  Beautiful energy
  Urging me to sit
  And I surrenderd
  I felt incredible
  Forces of light
  Spreading thrue my body
  Connecting, reacting
  Flowing like a river
  My heart, my heart
  Was happy like a little child
  These energies made me
  Hear my heart again
  They dropped the walls
  I made, instantly
  And today
  I feel complete
  From the.inside out
  Happy
  Like a little child
  Free”

  Dankbaar voor een bijzondere ontmoeting en een bijzondere healing
  Lieve groet, Janet

 6. Mandy, 12-4-2015 – P.C.P. Spirituele wellnessbeurs, Harderwijk
  Robert neemt eerst de tijd voor een scan en healing van jouw energieveld healing en voelt hierbij in op jouw aura en chakra’s. Hij stelt je op je gemak. Zelf vind ik het fijn om tijdens een healing mijn ogen te sluiten dus dat deed ik. Robert koppelt terug waar hij voelt dat de healing bij je binnen komt en beschrijft hierbij welke pijntjes, emoties en/of blokkades hij ervaart. Als je zelf ook gevoelig bent kun je precies voelen waar de energie doorwerkt. Tijdens dit proces beschreef hij een aantal emotionele klachten waar ik op dat moment mee liep en hoe deze klachten doorwerken in lichamelijke pijntjes. Als je daar behoefte aan hebt, kun je met hem werken aan het oplossen van blokkades en overtuigingen die hieraan en grondslag liggen. Ik had daar zeker behoefte aan, dus zijn we in een aantal overtuigingen gedoken die ik had over mezelf en de wereld om me heen. Robert brengt je door middel van gerichte vragen in contact met emotionele of lichamelijke blokkades en de overtuigingen die daar aan ten grondslag liggen. Vervolgens geeft hij, door affirmaties de gelegenheid om de overtuigingen te erkennen, een laatste keer te doorvoelen en ze definitief los te laten. Bij het loslaten voelde ik de zware energie ook wegstromen en kwam er ruimte vrij.. De healing werkt merkbaar langere tijd door en brengt veel rust met zich mee. Bedankt!

 7. Ervaring van Helen Klaverboer december 2015
  “Zowel een fijne workshop gehad van Robert bij een vriendin thuis als een Skype sessie! Bijzonder wat er kan en mag gebeuren. Het is fysiek voelbaar, de ruimte die er ontstaat, oude zaken die verdwijnen, energie die weer gaat stromen. Ook energetische banden of een energetisch huwelijk wat losgelaten wordt is voor mij echt zo merkbaar in het contact met een goede vriend. We staan ‘losser’ ten opzichte van elkaar, de irritaties zijn nauwelijks of niet meer aanwezig en ik ‘voel’ hem niet constant meer. Dit alles ervaar ik als een verademing moet ik zeggen, want het kostte me veel energie. De eerst dagen was ik ontzettend moe na de sessie, maar dat is begrijpelijk als er zoveel losgemaakt wordt. Verder brengt Robert de nodige humor mee en komt hij snel tot de kern!”

 8. Ik heb Robert ontmoet op de spirituele beurs in Alphen begin februari. Ik zag een hele mooie steen, prachtige vorm, de Shiva Lingam. Tijdens het gesprek met Robert gaf hij mij nog een andere steen, de Sideriet. Ik merkte meteen dat ik sterk reageerde op de stenen en Robert keek mij aan en vertelde wat hij zag over blokkades die ik heb, veroorzaakt door mijn verleden. Hij zat hierin helemaal goed!

  Thuis heb ik met de 2 stenen elke dag gemediteerd. Na een dag of 4 werd ik ‘s nachts wakker rond een uur of 5 en ben gaan mediteren met de stenen in mijn hand en al snel viel ik weer in slaap. ‘s Morgens werd ik met een onbestemd en verdrietig gevoel wakker. Ik kon me de droom, waaruit ik wakker was geworden, tot in detail herinneren….maar begreep er in de eerste instantie niets van…

  Met een bak koffie ben ik voor mezelf de droom gaan analyseren, wie zaten er in mijn droom?, waar speelde het zich af?, wat gebeurde er nu precies?…. En ineens viel het kwartje…de zaken uit het verleden, waarvan ik dacht ze al verwerkt te hebben voor een groot deel, kwamen naar boven en raakte me…hard…heel hard… Ik heb zeker een kwartier zitten huilen, alsof het verdriet uit mijn tenen kwam…durfde mijn vriend niet wakker te maken…ik kon geen woord uitbrengen, alleen maar huilen…hij zou zich rot schrikken met zo’n snotterend, huilend moppie, die niet kon vertellen waarom ze zo verschrikkelijk verdrietig was…

  Nadat ik weer een beetje tot rust gekomen was, heb ik hem wakker gemaakt en verteld over mijn droom en zijn betekenis… Ik voelde me leeg en uitgeput, maar wel opgelucht en lichter in mijn hart.

  De stenen liggen nog steeds naast mijn bed…ik mediteer er regelmatig mee, val er ook vaak mee in slaap en merk dat ik dieper en relaxter slaap als ik ze bij mij in de buurt heb en vooral vast hou.

  Robert, bedankt! En ik hoop je snel weer eens op een beurs te ontmoeten.

 9. Lieve Robert.
  In mijn 36 jarige ervaring als healer heb ik heel veel collega’s meegemaakt.
  Maar mijn eerste blik op jou … dat was heel bijzonder.
  Nadat we in gesprek zijn geraakt en ik bij je op de stoel ben gaan zitten, ben ik overtuigend van je kunnen en kennis . Zoals ik al tegen je zei “IK VERTROUW JE GEEN 100 MAAR 1000%.
  Wat ben jij een mooi mens.
  Ik hoop je nog eens ergens te ontmoeten.

  Liefdevolle groet en knuffel.
  Avalon.

 10. Vandaag een bijzondere ontmoeting gehad met Robert. Of misschien was het eerder een weerzien te noemen, want zo voelde het voor ons alledrie. Robert heeft ons een prachtige healing gegeven, met veel aandacht en liefde en zeer respectvol. We zullen deze ervaringen nu gaan verwerken en ongetwijfeld gaat het ons verder brengen op ons pad der zelfverwerkelijking. Thnx Robert! ❤. Veel succes met je mooie werk en tot ziens!

 11. Hoi Robert, de sessie met jou gisteren op de paravisiebeurs van IJmuiden was waarvoor we de beurs hebben bezocht. Je viel op tussen de andere paragnosten en zo kwamen we bij jou terecht. We hebben met zijn drieën onder jouw deskundige begeleiding echt wat moois gedaan: dank je wel!!

 12. Aan Robert, van Els
  Sessie was zaterdag 22 juli, 2017 in IJMuiden
  Een jaar geleden kocht ik een sideriet steen op de spirituele beurs in de broodfabriek in Rijswijk. Deze steen heeft me ertoe gebracht een afspraak met je te maken.
  Het was een mooie ervaring, waarbij liefde en respect gevoeld werd en er kwamen gevoelens van dankbaarheid naar boven, die wat traantjes teweeg brachten.
  Na de sessie was er in mij een gevoel van rust gekomen en daarmee zijn ook de onbegrepen tranen, die bij het alleen zijn, thuis, verdwenen.
  Verder was er nog een reaktie in de vorm van een droom. En merk nu, dat de hersencellen niet meer “zo geprikkeld” raken bij het terug halen van een noodlottig boot ongeval van mijn broer.
  In het kontakt met 2 kennissen gebeurde er een dag na de sessie iets wat mij verraste en waar ik mij ook niet bewust van was. Ik merkte nl. dat ik jaloers was. Vreemd genoeg drong dit gevoel op een zeker moment tot mij door, maar straalde die gevoelens ook niet uit, maar voelde mij er rustig onder.
  Wat mooi, dat je dit werk doet.

 13. Vandaag voor het eerst (en zeker niet voor het laatst! 🙂 via Skype een healing van Robert mogen ontvangen. In een razendsnel tempo begin ik al veranderingen te bemerken in mijn systeem/denken/voelen/leven. Robert is zacht, sterk, direct en geduldig en weet op een mooie manier door te geven wat hij ziet en voelt. Zo blij dat wij hem hebben mogen ontmoeten <3 Zeker een aanrader voor iedereen!

 14. Robert, je bereikt wat moois met je helingswerk! Ik zou het omschrijven als ‘gidswerk’ van jou om mijn eigen persoonlijkheid weer bewustet en beter onder de vleugels van mijn ziel te laten leven. Top, hoe het deels tijdens de sessie, deels in de integratieperiode erna zijn werk doet!! Dank!

 15. Gisteren opnieuw een mooie healing mogen ontvangen van Robert. Ik ben nu volop in het verwerkings-/integratieproces. Zoveel herkenning en erkenning. Pijn, verdriet, vreugde en liefde; Alles mag vrijkomen omdat het veilig is. Je bent een bijzonder mens en een geweldige begeleider, gids, coach of hoe je het ook wilt noemen. Thnx! Je doet prachtwerk!

 16. Hallo Robert,
  paar weken geleden een consult gedaan op de parabeurs in leiden.
  ik vond het een bijzondere ervaring.je wist precies mijn nekklachten te benoemen en te behandelen. .ook heb je ervoor gezorgt dat ik me weer dichter bij mezelf voel.ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt na een paar heftige jaren achter de rug te hebben.
  dank je wel voor deze mooie ervaring en veel sucses met je prachtwerk.je bent een mooi mens.
  lieve groet Sascha

 17. Ik zat zondag in het Ahoy Rotterdam te wachten op mijn beurt om een aura foto te laten maken en op de een of andere reden duurde het heel lang. Ik zat dus vanaf afstand te kijken naar hoe een vrouw van Robert een healing kreeg. Ik voelde op gegeven moment dat ik daar niet zat voor die foto maar om me bewust te worden van de mooie gave van Robert Heiwegen. Tegen sluitingstijd pakte ik een folder van zijn tafel omdat ik dacht dat ik vast al te laat was. Maar Robert zei me dat hij nog tijd voor me had. Mijn eerste indruk van hem was ook zoals ik al in andere reacties las dat hij heel vertrouwt voelt, rustgevend met een oprecht, warm hart. Het bijzondere is dat ik een persoon ben die zich niet snel laat ‘kennen’ maar ik wist gewoon ‘het mag en is veilig’. Zonder woorden ook omdat mijn gehoor niet goed is, kwam je mijn hart binnen zonder dat ik de mijn bekende neiging had me te verstoppen. De energie en liefde voelde heel zuiver en krachtig, ik had er eigenlijk op dat moment geen woorden voor. Wilde eigenlijk huilen en lachen tegelijk en was zo dankbaar dat ik jou daar ‘gevonden’ had. Dat ik geluisterd had naar mijn intuïtie..gidsen ben ik van overtuigd 😉 Het heeft echt veel effect op mij en mijn denken, Ook ik vind jou een prachtmens en ik voel me rijk dat ik jou mocht leren kennen.

 18. Hoi Robert,
  ik vind het leuk om je even te laten weten wat er gisteravond gebeurde.
  Zoals steeds sinds ik m heb, leg ik de door jou bewerkte steen voor het slapen gaan even op mijn hartchakra. Zo ook gisteren.
  Opeens voelde ik heel veel licht mijn hart binnen komen. Het was net of er gecommuniceerd werd met de taal op de steen en er nav energie gestuurd werd! Het was heel apart.
  Vanochtend stond ik op en voelde mijn hart vol liefde zijn.
  Dat ben ik lang kwijt geweest!
  Super gaaf!

  En verder wil ik je nog even laten weten dat de blokkade (je weet wel) weg is!! aaah, súperblij mee!!!!!!!!!!!

  Ik wil je hierbij ook hartelijk danken!
  Heel tof! Dank!

  Ellis uit Amersfoort

 19. Hoi Robert, de skype-sessie van vandaag was er weer 1 om door een ringetje te halen. Zo snel als je blokkades kan herkennen en kan helpen oplossen is echt heel bijzonder en krachtig. Jouw sessies houden me scherp en wakker, geven nieuwe inzichten en handvatten. Ik voel de energie weer stromen en het contact met mijn hart weer hersteld. Thanks! En ga zo door!

 20. Gister op de beurs in Alkmaar heb ik bij u een seleniet gekocht. Ik wou even laten weten dat ik er erg blij mee ben. Ik heb best wat ervaring met edelstenen en heb er zelf ook veel mee gewerkt, vooral seleniet is toch wel mijn favoriet. Maar gister na de beurs ben ik even gaan liggen en plaatste de steen op mijn hart chakra. Ik heb daarna echt een bizarre en hele intense meditatie meegemaakt. Het ging allemaal vanzelf en ik heb echt dingen gevoeld en gezien die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Waarschijnlijk omdat u hem had ingeprogrammeerd. Echt hele krachtige energie! Bedankt.

 21. Review on Wekelijkse Transmissies.

  Sinds enige tijd doe ik mee met de wekelijkse transmissies. Ik ervaar deze transmissies als zeer goede ondersteuning bij het pad der heling wat ik sinds een jaar of wat bewandel. Het is fijn om bewust een intentie te zetten en te ervaren dat ik op de avond zelf, maar sterker nog, dagen erna, profijt heb van de energieoverdracht. Word er erg blij van! Ik zou zeggen: probeer t eens uit! Zeer bijzonder en zeer sterk. Dankjewel Robert!

 22. Afgelopen woensdag heb ik, in studio De Godin in Huizen, weer een fijne, bijzondere healingsessie mogen ontvangen van Robert, gevolgd door een sessie met ondersteuning van Rapé. In de eerste sessie voelde Robert waar bij mij op dat moment de energetische blokkades zaten en wat getranformeerd mocht worden. De focus lag sterk op het hart/voelen en van het versterken van de interne samenwerking van de mannelijk en vrouwelijke energieën. De sessie voelde zeer ontspannend en het lukte me goed om verdriet, boosheid en spanning te voelen, herkennen en te erkennen en vervolgens los te laten. De daarop volgende sessie bracht me nog meer wat ik nodig had: namelijk stevig, gegrond voelen met een helder en rustig hoofd, waarbij ik me sterk uitgelijnd en open voelde. Energetisch opgeladen. Het heeft me enorm geholpen! De rapé was in het begin wel een beetje spannend; je krijgt met behulp van een pijpje de rapé, een soort snuiftabak in je neus geblazen en in het begin gingen mijn ogen erg tranen en kreeg ik een heel branderig gevoel in mijn neus. Gelukkig was ik goed voorbereid, doordat we eerst ‘proefdraaiden’ zonder rapé; Robert deed voor hoe hij de rapé in je neus blaast, en hoe je zelf eerst door je mond in en uitademt, om te voorkomen dat de tabak in je mond komt. Die voorbereiding gaf al een goed en zeker gevoel, zodat ik het ook wel aandurfde ‘voor het echie’. Op rustige en kalme toon praatte hij me door het hele ritueel heen. Professioneel, kundig en verzorgend. Met behulp van mooie muziek ging ik met een, speciaal voor mij afgestemde hoeveelheid rapé, rustig genieten van de kalmte en rust die over me heen kwam. Het voelde geweldig! En dit stevige, geaarde gevoel en het gevoel dat ik dichter bij mezelf ben gekomen duurt voort! Ik heb grote nieuwe stappen gezet op het pad der Verlichting. Heel erg bedankt Robert! & zeker voor herhaling vatbaar! 🙂💜

 23. Zondag op de beurs geweest in Hilversum,
  Daar heb ik Robert ontmoet,ik was van huis gegaan met het idee ik ga vandaag iets anders doen dan dat ik normaal zou doen.
  Ik zag Robert staan met zijn stand ,ik vroeg hem wat hij deed,hij vertelde mij dat hij alles op zou lossen met liefde ,we zijn nog even verder doorgegaan over zijn gave (ik werd natuurlijk nieuwsgierig)en ik ben gaan zitten,man wat een ervaring!!!!!
  Ik zal je vertellen hoe mijn ervaring was😜
  Het eerste wat hij deed was mij vertellen dat je zowel een mannelijke als vrouwelijke energie hebt en dat die vaak uit balans is,daarna liet hij mij twee geuren ruiken (om te ontspannen en om mijn hart te openen)
  Daarna heeft hij mijn rechter hand gepakt en mijn energie laten stromen vanuit mijn hand naar mijn hart en die was voelbaar in mijn hele lijf , daarna heeft hij mijn linkerhand gepakt en ook die weer in balans gebracht (ook deze energie was voelbaar vanuit mijn hand naar mijn hart)
  Daarna heeft hij mijn bijde handen kruislings gepakt en de energieën met elkaar verbonden,de energie die daarbij vrij kwam was overweldigend.(de energie was voelbaar van mijn kruin tot mijn tenen)
  Daarna kom ik kiezen of ik eerst voor het hart of voor de kaarten wilde gaan,ik ben eerst voor het hart gegaan (om je hart te openen en er pure energie erdoor te laten stromen)
  Ik kreeg de vraag ,ga je voor overleving of voor voor de heling van de energie die vrijkomt je hart zal openen, natuurlijk ging ik voor het tweede ,
  Ik legde het hart op mijn hart streek ,en al snel voelde ik de energie stromen,mijn lichaam voelde zo licht en vol energie, een gevoel die bijna onbeschrijfelijk is ,ik voelde mij zo voldaan (dit is een gevoel dat ik niet kende )
  Daarna nog een kadootje gehad in de vorm van mooie kaarten.
  Daarna heeft Robert mij nog gezegend,mijn lichaam werd helemaal warm alsof er een warme deken over mij werd gelegd (heerlijk)
  Ik kan ook iedereen deze bijzondere manier van zijn gave aanbevelen.
  Ik wil Robert ook met héél mijn hart bedanken voor deze mooie ervaring
  Héél véél lieve groetjes paulyne

Leave a Reply