Avalon retreat

Deze retreat is uitgesteld naar een later moment dit jaar, heb je interesse om mee te gaan in de toekomst?
Dan kun je mij nu al een bericht sturen: info@touchofsource.nl
Hartegroet, RoberTos

Een 4-daagse workshop 11-3 t/m 14-3 waarbij de nadruk ligt op de terugkeer naar je Hart,.
Overgave in liefde. Van het hoofd en het verstand naar het hart en het gevoel.
We zullen vele plaatsen bezoeken en vele ceremonies zullen ter plekke ontstaan.

Ga jij mee om samen met ons te ontdekken wat de terugkeer naar het Hart voor jou kan betekenen?
Wat overgave in Liefde echt is?
Om er achter te komen wie jij nu Werkelijk bent?
Dat je veel meer bent dan alleen een mens.

We gaan in deze 4 dagen het maximale uit ons zelf halen. Niet op een uitputtende manier, maar juist op een manier om onze comfortzone te ontdekken en te vergroten! Want als je erachter komt dat je veel meer dan ”een mens” bent, dan kun je dus ook een ”beter mens” ZIJN en wie wil dat niet?!
Persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei! Dat is waar we mee bezig gaan en waar we ons op gaan focussen, maar dan wel op een manier die voor iedereen goed voelt. Met wederzijds respect voor alles en iedereen, maar zeker voor jezelf!
De workshop vindt plaats in en in de omgeving van Glastonbury, onder begeleiding van Robert en een special quest.
Robert: Hij is een medium en healer, geeft cursussen en workshops, en iets waar hij dagelijks mee bezig is, is persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, nauw verbonden met de Avalon energieën (vele vorige levens en in dit leven 18 keer bezocht). Om die redenen kan hij, begeleiding en inzicht geven aan het herkennen, erkennen en transformeren van alle belemmeringen en problemen die omhoog zullen komen.
Sinds een half jaar is hij gespecialiseerd in mensen verbinden met wie zij werkelijk Zijn en mag hij ze weer Thuis Verwelkomen.
De Special Guest… Waardevolle Liefde.
Maar naast het ”werk” wat we zullen gaan doen op zowel persoonlijk vlak als groep en voor het collectief, gaan we er ook zeker een hele leuke gezellige tijd van maken! We zullen ook een aantal minder bekende plekken bezoeken, mooie ontmoetingen hebben en ons geheel onderdompelen in de magie van Avalon! Ik nodig je uit op deze ontdekkingsreis in jezelf!

Het voorlopige programma: We starten op zaterdag om 12 uur en ontmoeten elkaar bij de ingang van de Glastonbury Abbey, Magdalene St, Glastonbury BA6 9EL, UK Waar, na kennismaking, de groep de Abbey zal ingaan om de energieën en de bijzondere plekken te voelen en te bezichtigen. Daar zullen we dan ook een zelf meegebrachte lunch nuttigen. Om vervolgens verder te gaan met de transitie van hoofd naar hart en gevoel.
Elke dag is opgebouwd uit 3 delen. een ochtendstuk, een middagstuk en een avondstuk. En elke dag zul je 1 dagdeel vrij hebben zodat je wat meer tijd voor integratie hebt en ook even zelf bijv. de highstreet kan verkennen met alle spirituele winkels : Zaterdag middag en avond Zondag ochtend, middag en avond Maandag: ochtend, middag en avond Dinsdag ochtend middag en avond. We gaan invoelen en kijken hoe het loopt, maar de te bezoeken plaatsen op de agenda zijn: Glastonbury Abbey,de Goddess Temple, Magdalene’s Chapel White spring, de Chalice wells, de Tor en the Dragons Egg.

 Let op: de planning staat niet vast. Het kan zijn dat het 1 of ander anders gaat lopen, maar we volgen ons gevoel en de energie. Prijs 300 Britse pond of 333 euro. Ik heb er voor gekozen om de prijs laag te houden, omdat ik dit heel graag aanbied, oftewel ik hoef er niet dik aan te verdienen, aan iets wat ik graag en van harte doe. Ga mee om te ontdekken wie je nu werkelijk bent op een diepere laag, en word samen met ons meer jezelf! Herken, erken en transformeer! Onder begeleiding maak je contact met verschillende krachtplekken en bijzondere energieën. Dit houdt in: Persoonlijke groei en ontwikkeling, Persoonlijke healing en groepshealing, intuïtieve healing en channeling, sjamanisme, lichtttaal, heilige geometrie bewust en onbewuste healing, engelen gidsen, verheven meesters, spirits, allerlei verschillende activaties, samenwerking, verhoging van je energie. Mooie wandelingen in deze magische omgeving!

Wat dien je zelf te regelen?
-Vluchten naar Engeland bij voorkeur Bristol (dichtbij) en terug
-Vervoer van Bristol naar Glastonbury (eventueel met z’n allen wat regelen) en terug
-Onderdak -Maaltijden
-Verzekeringen en dergelijke
-Entree van de verschillende krachtplekken die we bezoeken
-Alle overige kosten, die je zelf maakt.

Prijs: 300 pond of 333 euro.
Geinteresseerd? en of aanmelden? Stuur me een bericht of email naar info@touchofsource.nl
Dan zal ik je de resterende info sturen
Hartegroet, RoberToS