Energetisch Snaren Coaching (online)

Dit is een methode die ik zelf doorgekregen heb. Prijs: 33.-/ 15 min

Met deze methode mag ik in je energieveld werken, ik zie als het ware verschillende strengen en snaren van energie voor me welke ik dan kan ”aanraken” en wat een bepaald effect heeft. Dit zal je ook kunnen voelen. Elke energetische snaar staat voor iets en is verbonden met allerlei verschillende dingen, dit kan letterlijk van alles zijn. Het doel van deze coaching sessie is om uiteindelijk bij de snaar van jouw essentie te komen. En je dus te bevrijden van allerlei ballast die je in je energieveld mee draagt. En tegen het einde van de sessie zullen we jouw Essentie Snaar aanraken en verder activeren zodat je meer in je eigen kracht komt en jij je ook krachtiger en meer bewust zult voelen.

Zoals bij al mijn sessies die ik aanbied is mijn doel bewustzijnsgroei. het verlichten van klachten en daar inzichten in krijgen. De sessie kan gegeven worden via Skype, videogesprek op Facebook en Whatsapp of telefonisch.

Een sessie duurt minimaal 15 min en daarna zolang als jij wilt en nodig is. Na het kwartier word er per minuut gerekend, het is dus niet zo dat als de sessie 5 min langer duurt je gelijk betaalt voor een extra kwartier.

Contact me voor een afspraak of meer info.

Hartegroet,

Robert

Touch of Source